30 Kasım 2012 Cuma

YENİ BİR SAÇ, YENİ BİR BEN

 Geçtiğimiz hafta Ankara'ya gittiğimde radikal bir kararla saçlarımı kestirdim. Aslında saç kesim olayı sadece uçlardan olacaktı ama değişiklik seven ben dayanamadım "Doldurr meyhaneci!" pardon "Kes bakalım şöyle beni uğraştırmıcak bir kakül" dedim :)) Çünkü ben ne zaman kakül kestirsem elimde fırça, sinir harbi yaşardım, o kakülün mutlaka bir tarafı dikbaşlılık ederdi. Ama bu sefer kuaför söz verdiği üzere öyle güzel kesti ki kakülümü, hiç uğraştırmıyor beni, hatta tatlı tatlı bakışıyoruz mütemadiyen ;)) Fotoğraflarda pek belli olmuyor ama uçlarını da dümdüz kestirdim, düz fön çekilince pek seviyorum.


 Benim için saç kestirip kuaförden mutlu ayrılmak biraz zordur. Her kesimi sevmem, alışmam zaman alır. Ama bu kesimimden çokça hoşlandığım için sizlerle paylaşmak, sizin de yorumlarınızı almak istedim. Nasıl beğendiğiniz mi yeni saçlarımı? ;))



28 Kasım 2012 Çarşamba

GRATIS'DEN İNDİRİM GANİMETLERİ

Herkes gibi ben de indirim ganimetlerini çok seviyorum. Dün Twitter'dan Gratis'te tüm renkli kozmetiklerde %50 indirim olduğunu duyunca bir koşu Marmara Park'a ışınlandım ama aklımdakilerin ancak üçte birini alabildim. Çünkü indirimi benden önce duyan hain hemcinslerim Gratis'i talan etmişlerdi :((


Bakalım benim payıma neler düşmüş? ;))
  • Loreal Studio serisinden smoothing resurfacing primer (ben far bazı olarak kullanıyorum) : Başarılı bir baz, dokusunu sevdim.
  • Maybelline Dream Lumitouch higlighting concealer (03 - sand) : Kapatma özelliği pek başarılı değil ama yapısı güzel.
  • Maybelline Watershine Gloss (245/320 - bronz/mercan renkler) : Kalıcılığı da, renk verişi de başarılı değil bence. Ama fiyatını göz önünde bulundurunca zaten fazla bir şey beklemek yanlış olur diye düşünüyorum  ;)
Peki ya sizler indirim sever okuyucularım, Gratis indiriminden neler aldınız bakalım? :))

3 Kasım 2012 Cumartesi

STİL: ROMANTİZM DORUKLARDA


Bol güneşli bir İstanbul Cumartesi'sinden herkese merhaba :))
Bugün sizlerle özel bir nikahta giydiğim kombinimi paylaşmak istiyorum. 
Bu kırık beyaz, uçuş uçuş elbisemi çok seviyorum. Opak çoraplarla müthiş bir uyumu var. Gerçi bu elbiseyi giyince küçüklüğüme dönüp eteklerimi savura savura dolaşmak istiyorum ama malum ;))


Kombinime romantik bir hava katmak istediğim için saçlarımı eski Fransız kadınlarından ilham alarak yaptırdım. Takı olarak da kelebekli küpe, kelepçe, yüzük setimi kullandım. 
Bu kombini yaparken sade ama şık olmaya çalıştım her zamanki gibi. Çünkü ben nikah ve düğünlerde dahi çok abartılı, taşlı, pullu kıyafetlerden hoşlanmıyorum.Tabi o organizasyonun baş rol oyuncusu ben değilsem ;))



Kombin Detayları
Elbise: H&M - Ayakkabı: Elle - Takı seti: Goldaş - Çorap: Penti - Çanta: ?