27 Ocak 2012 Cuma

GÖL DONMUŞ DEDİLER GELDİK

Hafta sonu Göksu Park'a gittiğimizde gölün donmuş olduğunu gördük. Manzara seyri için çok güzel, ama hayvancıkları düşününce de insan üzülüyor. O gün sabah sabah kar yürüyüşü yapıp kendimize gelelim dedik. Ama biraz fazla kaçırdık sanırım. Eve döndüğümüzde feci şekilde belim ağrıyordu.
Ayrıca ben ki bere takmaktan nefret ederim. Bu yıl Ankara'nın soğuğu, benim de hastalığı abartmam dolayısıyla berem olmadan asla deyip onsuz sokağa çıkamıyorum (en azından karlı havalarda...)

Gölün bazı kısımlarında kuşlar, ördekler toplaşmış kendilerine atılan ekmekleri yemeye çalışıyorlardı. Ortadaki grup da yemeğe doğru gelirken görmelisiniz nasıl nizamiler, tek sıra halinde ilerliyorlardı :)))



Göksu Park'ı henüz görmeyenlerdenseniz çok şey kaçırıyorsunuz söyleyeyim. Bu günlerde böyle güzel manzara varken gelip görmenizi, cafelerinde oturup keyif yapmanızı tavsiye ederim ;))

26 Ocak 2012 Perşembe

ONLINE SHOPPING: MYTHERESA

Online alışveriş severlere güzel bir haberim var. Yeni keşfettiğim bir alışveriş sitesi var, adı Mytheresa. Dünyaca ünlü markaların ayakkabı, çanta, kıyafet ve aksesuarlarını bulabileceğiniz bir site.


Üstelik dönem dönem sıkı indirimler de yapıyor. Mesela şu an winter sale zamanı. Hem de %70'e varanından ;))

Enjoy shopping! ;))

24 Ocak 2012 Salı

NEW IN: PLAY EDP

Aslında bu parfümü alalı bir süre oldu. Daha doğrusu ben Lancome Hypnose ya da Givenchy Play almak istiyordum. Seçimi bal kaymağıma bıraktım. O da şişesinden etkilenmiş olmalı ki Finlandiya'dan bana bu güzelliği getirdi. Ama Finlandiya'da bize göre her şey daha pahalı canlar, hatta Nokia telefonlar bile :D İskandinav ülkelerine seyahatiniz olursa, şimdi ben ne alışveriş yaparım orada diye sevinmeyin sakın, benden söylemesi ;))

Play'in şişesi gördüğünüz gibi çok teknolojik ama bir o kadar da kokoş :))
Kokusu ise çiçeksi ve ağaçsı bir koku. Ben seviyorum, kalıcılığı da gayet iyi.
Farklı, sıcak ama ağırlıktan uzak bir koku arayanlar için tavsiye edilir...

23 Ocak 2012 Pazartesi

YENİ BOYUNLUK MODELLERİ

Kış geldi geçiyor bile... Bugünlerde kıyafetlerimizi tamamlayabileceğimiz en güzel aksesuarlardan biri boyunluklar. Hem örmesi kolay, hem sıcacık tutuyor, hem de şıklığınıza şıklık katıyor ;))
Yoksa siz hala en beğendiğinizi seçip örmeye başlamadınız mı?

Ben 1 ve 7 numarayı alayım diyorum ve hemen annişkoya müracaata gidiyorum ;)))
Peki siz en çok hangilerini beğendiniz?









22 Ocak 2012 Pazar

SNOWFLAKE NAIL ART

Sadece tek tırnağa yapılan şekilleri daha çok seviyorum sanırım ben. Pembe ışıltılı kırmızı ojemin üstüne bir kar tanesi yaptım ve çooook sevdim ;)) Kış boyu her rengin üzerinde deniyciim, NET :))

21 Ocak 2012 Cumartesi

LEOPAR ÇORAP

Evet her yeri, herkesi saran bir leopar modası var ama şahsen ben burdayım diyen leoparlardan pek hoşlanmıyorum. Bundandır ki uzuuunca bir zamandır leopar çorap arayışım sürüyordu. Taaaki Gordion AVM'de indirim keşfine çıkana kadar. O gün bu güzellikleri Calzedonia'da buldum, görür görmez de elimden bir daha bırakmadım :)))

Kazak.........Mango
Jean etek..................GAP
Çorap........................Calzedonia
Boyunluk.....Ben yaptım

Peki bu kombini hangi papimle tamamlasam diye de düşünmedim değil.
Sizce hangisi? Topuklular mı, babetler mi?



20 Ocak 2012 Cuma

NEW IN: BLACK BALLETS

İstanbul'a gittiğimde Fındıkzade Pazarı'na birkaç dakikalığına uğramıştım. O birkaç dakika içinde kaptığım ganimetlerden bu babetlerim.


19 Ocak 2012 Perşembe

2012'YE MERHABA DERKEN...

İşte bir tembel blogger olma örneği daha ;)) Ocak bitiyor ben ancak yılbaşı gecesini yazıyorum, kutlayabilirsiniz beni :P

Aslında yılbaşı gecesinde İstanbul'da olacaktık ama planlar değişince kendimizi Ankara'da bulduk ve bir son dakika planıyla ev partisi olayına girmeye karar verdik. Ama fazla kalabalık olmayan, bizbize bir partiydi bu. O yüzden kıyafetler falan sıradan.


Gecenin en sevdiğim pozları şapkalı olanlar. O klasik huni şapkalardan takmadığımız bir yılbaşı, şükürler olsun :))



Sevgilimin MJ dansı ;))


Biraz da detaylar...


18 Ocak 2012 Çarşamba

NEW IN: ELLE SHOES

Trendyol'dan aldığım Elle papilerim. Platformu ve topuğu ayna formlu, içi ise pembiş. Henüz ev dışında giymek kısmet olmadı ama ;))


9 Ocak 2012 Pazartesi

SPARKLE NAIL ART

Işıltı modasına ben de uydum canlar, sürdüm sürüştürdüm :))
İlk önce amacım renkli kombinimi nude tırnaklarla tamamlamaktı ama sonra aklıma yeni aldığım pırıltılı ojem geldi. İyiki de gelmiş, çok sevdim.



Yalnız bu bol simli ojeleri tırnaktan çıkartmak resmen ömür törpüsü. O bol asetonlu pamukları üstünde de bekletsen yok olmuyor...

Kullandığım ojeler Mavala Rose Shell 162, Alix Avien 110

NOT: Mavala ojeyi yılbaşı paketinde gönderen Luxy Box'a teşekkürler.

4 Ocak 2012 Çarşamba

LİLA ÖRGÜ CEKET

Bugün üzerimde sebebini bimediğim bir uyuşukluk, bir yorgunluk var. Halbuki dışarıdaki hava da çok güzel bugün, günlük güneşlik. Belki de bu güzel havanın tadını çıkaramıyor, evde yapılması gereken zorunluluklar peşinde koşuyor olmamdandır bu modum bilemiyorum.
Ama her şeye rağmen hayat güzel, bu yılın böyle koşuşturmacalı olmasını da ben tercih ettim sonuçta değil mi? ;))


Okula akşamları gidiyorum ve Başkent'te kar buz bir türlü erimiyor. E ne yapayım, ben de kayıp düşmekten korktuğumdan topuklularımla bir süreliğine vedalaştık :(( Düz taban çizme ve botlara göre yapıyorum bu aralar kombinlerimi. Ama zorlanmıyor da değilim hani :S Sonuçta bir Finlandiyalı,bir İsveçli değilizki karın buzun üstünde minicik etekler, bir karış topuklularla arz-ı endam edelim :P
Yine "Yaz gelsiiiin!" nidaları atmaya başladım gördüğünüz üzre :)))

Kombinimde görmüş olduğunuz lila ceketi uzun uğraşlar sonucu annem ördü. Buradan sabrına hayran kaldığımı belirtmek istiyorum :) Aslında modelde bolero gibi kısaydı ama ben bel hizasında olmasını istedim. Düğme olarak da kalpli taşlar kullanık. Dün ilk olarak jeanle giydim, ama baharda daha farklı kombinlerde de kullanacağım ;))
Nasıl buldunuz?




3 Ocak 2012 Salı

YENİ YAŞ

Doğum günümden kalma fotoğraflar. Sevdiğim insanlarla, keyifli, sürprizli bir güne başlarken...
Önce bal kaymağımın bana doğum günü sürpriziyle güne başlanır. Ki bu sürpriz hayatımda aldığım en ilginç, en aklıma gelmicek doğum günü hediyesiydi :)) Sonra uzuuuun, keyifli bir kahvaltı, pasta kesmeler, hediye açmalar falan ;)) Yine 32 diş sırıtmamdan belli zaten mutluluğum :))

Bu arada arkadaşlarıma göre henüz 20'li yaşları yaşadığımdan böyle sırıtabiliyormuşum. 30'lara gelince işler değişiyormuş. Tabi ben söyleyenlerin yalancısıyım. Ne dersiniz 20'lerle 30'lar arasında çok fark var mı?

Öpüldünüz, ennn büyük gülücüklüsünden ;))

2 Ocak 2012 Pazartesi

YENİ YIL PASTASI, YENİ YIL SÜSÜ

Özel günlerde özel şeyler yapmayı seviyorum. Mesela sevgililer günü pastası, yılbaşı pastası gibi ;)) Bu yılbaşında da ev partisi yaptığımız için tiramisudan yılbaşı pastası yapmayı tercih ettim. Kenarlarını da Dr. Oetker'in renkli glazürleriyle süsledim.
Çeşitli hediye paketlerinin üstlerindeki süslerden de bir DIY projesiyle kapı için yılbaşı süsü yaptım :))

Yılbaşı gecesinin eğlenceli fotoları için beklemede kalın. Hemen bir sonraki posta...