25 Aralık 2011 Pazar

KOCA KIZ OLDUM (MU)?

Bugün itibariyle tamı tamına 25 oldum. Ama nasıl hissediyorsun diye sorarsanız hala küçük bir kız çocuğu gibi :)) Fırfırlı eteğiyle lambada yapan, evde şarkılar söyleyen, annesini sorularıyla bezdiren, asla tabaktaki yemeğini bitiremeyen ve her gördüğü tokayı almak isteyen... Bazı huylarda gerçi hala bir değişiklik yok ama :D

Evden ayrıldığım üniversite yıllarıma kadar her yıl kesin doğum günü partisi olurdu bizim evde. Bu çok mühim bir ritüeldi. Özel süslemeli pastalar hazırlanır, o güne özel kıyafetler alınır veya dikilir, heyecanla partiye katılacak arkadaşlar ve tabii hediyeler beklenirdi. Her yaş günümden mutlaka ayrı bir fotoğrafım vardır benim. Ama bilgisayar ortamında sanırım 4-5 yaşlarımdan kalma olan bir tanesi var.


Zamanın meşhur mor elbisesi (bu elbiseyi yıllarca kimseye verdirmemiştim) ve 32 diş gülüşlerimizle annem ve ben ;))

23 Aralık 2011 Cuma

EN SON

Bu haftanın 'en son' postu gelsin bakalım. Bu aralar her yeri, her şeyi çilekli görüyorum. Hani Pazar günü doğum günümü kutlayacaklar için de bir sır vermiş olayım ;))

En son ne yaptım: Kursa gittim, yüksek bel pantolonum bitmek üzere ;))

Hangi filmi gördüm: Sherlock Holmes tabiiki! Ve bayıldım :)

Ne dinledim: Her telden radyo ;))

Ne okudum: Gazete :D

Ne içtim: Nescafe, hatta dilimi yaktım :((

Ne yedim: Hoşbeş çilekli hem deee ;))

Ne tıklayıp aldım: Trendyol'dan Elle papiler ;)

Neye sevindim: En çok korktuğum sınavımdan iyi sonuç almama :)

Neye kızdım: Trendyol'un papilerimi zamanında yollayamamasına :((

Neye şaşırdım: Babacığımın ameliyat tarihinin değişmesine...

Neyi hayal ettim: Yeni yıla Los Angeles'ta girdiğimi ;))

image

21 Aralık 2011 Çarşamba

YEMELİK ÇORAPLAR

Eyy çılgın çorap severler, hanginiz böylesine şeker, böylesine tadından yenmez çoraplara sahip olmak istemezsiniz ki? Her biri ayrı sanat eseri, her biri ayrı tasarım harikası.
Şahsen ben isterim, isterim deeee bu çoraplara boşuna tadından yenmez demedik hani. Sadece 45-52 Euro'cuklar ;))

Tabii ne var canım ben veririm bu Euro'cukları derseniz buyrun online alışverişin de mümkün olduğu sitelerine:


Buradan canımız ciğerimiz Penti'ciğimize seslenelim bari. Seslenelim de bu tatlı çoraplardan biz de mahrum kalmayalım. Biz Türk kızlarının çırpı bacak Frasızlardan ne eksiğimiz var? Biz de böyle resimli mesimli, iştah kabartıcı çoraplarımız olsun istiyoruz diimi kızlar? ;))

20 Aralık 2011 Salı

KALAN SAĞLAR BİZİMDİR ARANJMANI

Her hatun kişi gibi beni de mutlu eder bir buket çiçek, yalan yok ;)) Hediye gelen çiçeğimi hemen baş köşeye oturturum, solmaya başladığında da üzülürüm :(( Ama tomurcuk gül olursa hiç affetmem kuruturum ;))
Geçenlerde sevgilim beni okuldan almaya geldiğinde kocaman bir buket papatya ve karanfille gelmiş. Evde çiçeklerimle bir süre meşk ettikten sonra solmaya başladılar tabii. Ama ben de henüz yaşamdan kopmamış olanları suluğuma koyarak bir aranjman yaptım kendimce, adını da "Kalan sağlar bizimdir aranjmanı!" koydum :))) Bu da küçük mutluluklar dükkanıma eklendi bile...

Hayatın her anında küçük mutlulukları görüp yaşayabilmeniz dileğimle...
Adiosss ;)))

19 Aralık 2011 Pazartesi

UZUN YOL SORUNSALI

Uzun yolda sağ koltukta oturan şahsiyet sıkılır, dj'lik yapar, yandan geçen arabalara bakar, yatar, kalkar... Ama bazıları rahattır. Çıkarır ayakkabılarını, çok sevdiği çoraplarına bakarak dalar uykuya...

13 Aralık 2011 Salı

MUTLU EDEN MİNİK SÜRPRİZ

Hiç beklemediğim bir anda gelen sürpriz hediyelere bayılırım. Küçüğü büyüğü fark etmez, önemli olan beni düşünen, yüzümü güldürmeye çalışan birilerinin olmasıdır o an :))
Ne zamandır Ankara'daki (bence) özel mekanlardan biri olan MACARONS d'ANTOINETTE'e gitmek istiyordum, ama bir türlü denk gelmemişti. Geçenlerde bal kaymağım da önünden geçerken bana bir sürpriz yapmak istemiş, hemen girmiş içeri. Cıvıl cıvıl renkli makaronlardan bir kutu hazırlatmış bana. Sunumları da çok şık ve cici bence. İnsana kendini özel hissettiriyor ;))

Kutunun içinden güllü, antep fıstıklı, beyaz çikolatalı, kahveli, çikolatalı makaronlar çıktı. Diğer 2 tanesinin neyli olduğunu hatırlayamadım şimdi. Yediklerinden en çok hangini beğendin derseniz; güllü ve antep fıstıklı olanlar diyebilirim. Çikolular beni baydı maalesef :(

Macarons d'Antoinette'e gitme fikrimden caymış değilim yalnız, bu güzel mini tatların yanında bir Lavazza iyi gider doğrusu ;))

Sürprizleri seviyorummm, yapanlara da bayılıyoruuummm :))
En sevdiğiniz makaron tadında bir gün olsun!

12 Aralık 2011 Pazartesi

TURUNCU SAÇLI MADAM

Bugün sınavlarım başlıyor ve işte ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Üniversite de bile finallere hazırlanırken bu kadar kasılmamıştım :((

Bu foto 2007 yazından kalma, Amerika'da saçlarımı kendim boyadığım için resmen turuncu olmuşlardı :)) Şimdi nedense bi sevesim geldi bu rengi :)))
Sizce nasıl???

8 Aralık 2011 Perşembe

EN SON

Heyyyy canlar ben geldim :))
Uzun zamandır yazmıyordum ama hiç kıvırmayacağım valla tamamen canımın istememesinden. Oysa paylaşacak çok şey vardı. Şimdi yine fırsat buldukça sizlerle olacağım. Bu süreçte arayan soran, yazmayınca endişelenen herkese çok teşekkür. İyiyim, gayet keyfim yerinde, şu an tek derdim haftaya gireceğim sınavlarım ;))

İlk postumuz bir "En Son" postu olsun dedim, hadi başlayalım ;))

En son ne yaptım.. Okula gittim, gelince de Kuzey Güney'i izledim :)

Hangi filmi gördüm: Grown Ups (Adam Sandler filmleri bana her zaman ilaç gibi)

Ne dinledim: Pek müzik dinlemediğimi fark ettim bu aralar :((

Ne okudum: Alaçatı'da Aşk - Mehmet Coral (Mehmet Coral Ege'yi tarihiyle en iyi bilen ve anlatanlardan, okurken beni benden alıyor... İzmir aşıkları kesinlikle Ateşin Gelini Gavur İzmir'i okumalı.)

Ne içtim: Türk Kahvesi

Ne yedim: Burger King'ten sipariş veremeyince evden kuru fasülye, pilav :D

Ne aldım: Mutfağıma İkea'dan pembiş sandalyeler :))

Neye sevindim: Bal kaymağımın bana yaptığı kocaman çiçek sürprizine ;))

Neye kızdım: Trafik canavarlarına ve hırs kurbanlarına :((

Neye şaşırdım: Galatasaray'ımın bu defa Fener'i yenmesine ;))

Ne tıklayıp aldım: I&D'den cici pijamalar.

image