29 Mart 2011 Salı

BUGÜNLERİ DE Mİ GÖRECEKTİM?

arın itibariyle Dukan Diyeti'ne başlıyorum canlar. Hepinizden bana sabır dilemenizi rica ediyorum ;)) Lütfen kimse şu önümüzdeki günlerde iç gıcıklayan enfeslikte mamalar yapıp da yayınlamasın haa bozuşuruz :))


Geçtiğimiz günlerde Sağlıklı Yaşam Hareketi kapsamında Fonksiyon Manuel Fizyoterapi'den Elif Hanım ile sohbetimizde kendisi Dukan Diyeti'nden bahsetmişti. Bir hekim olarak onun bu diyete inancı ve tavsiyesi beni oldukça etkiledi. Geçtiğimiz aylarda aynı şekilde bir arkadaşım da Dukan Diyeti'ni denemiş ve sonuç almıştı. Ben de hayatımın ilk diyet deneyimini artık sayelerinde yaşamaya karar verdim. Ehh önümüz yaz, artık fazla kilolar daha bir rahatsız edici olacak ;))

Dukan Diyeti'ni bilmeyenleriniz varsa, hemen kısa bir özet geçeyim. Diyet 4 adımdan oluşuyor.

1. Adım: Atak (Sadece protein)

2. Adım: Seyir (Protein ve sebze)

3. Adım: Güçlendirme

4. Adım : Koruma

1. Adım'da sadece protein içerikli 72 yiyecek yenilebiliyor ve en zoru da tabiiki bu evre. Her gün min. 2 lt su ve 20 dk. yürüyüş olmazsa olmazlar. Onun dışında belirlenen yiyeceklerden istediğini istediğin zaman yiyebiliyorsun, hem de ne kadar istersen. Benim hedefim 5 kilo vermek. Kendi kendime veremeyeceğimi bildiğim için, bir disiplin içinde olmam şart.

Şu an için kilom 59. Hedeflenen 54.

Aşamaları sizlerle paylaşacağım. Dukan Diyeti tecrübesi olan varsa yazsın lütfen, hep birlikte öğrenelim.



36 beden pantolon ve elbiselere tekrar rahatlıkla girebilmek ümidiyle, Madam'dan sevgiler ;))

28 Mart 2011 Pazartesi

VINTAGE QUEEN - II

aha önce de bloğuma konuk olmuş olan Vintage Queen'imi hatırlarsınız. Bu defa üzerindekiler vintage parçalar değil. Ama aşağıda göreceğiniz kareler vintage çekim öncesi ısınma turları. Hem yeni papileri, hem de yeni pozları deneme oldu anlayacağınız. ;))

Arkadaşımın vintage tarzda parçalarla döşenmiş evine bayılıyoruz, o nedenle çekim yapmak için hiiiç başka yer aramıyoruz. Gerçeği tabii fotoğraflarda gördüğünüzden daha da muhteşem. (Profesyonel fotoğrafçı olmadığımdan evine haksızlık ediyorum, evet!)

Bu da DB Junk (Deniz Berdan) pozu ;)) Bu arkası dönük şekilde bakılan pozları hep çok sevmişimdir...

24 Mart 2011 Perşembe

HAYATIMDAKi ERKEKLER BENi ŞAŞIRTIYOR

Bugünlerde Ankara'da çok güzel bir güneşle başlıyor günlerimiz. Ama öğleden sonraları hava bozuyor... Mesela şu an parıl parıl bir güneş var dışarıda, nasl mutluyum anlatamam. Bu enerjiyle sabah işe gelirken açtım radyonun sesini sonuna kadar, söyledim şarkılarımı bağıra çağıra. En çok da araba kullanırken Sıla'nın Gol şarkısını dinlemeyi ve söylemeyi seviyorum ben. Acayip enerjik bir şarkı, günümü güldürüyor ;))
Bu fotoğraflar geçtiğimiz haftadan kalma, maalesef henüz dışarıda fotoğraflar çekinemedim. Hazır bugün güneşi görüp beyaz pantolonumu çekmişken bi çekim yapmalı diyorum ama, bakalım inşallah :))
Başlığın sebebine gelecek olursak da son doğum günümde hayatımdaki en değerli en önemli üç erkekten ikisi bana takı hediye ettiler. Hem de sanki sözleşmiş gibi kelebek figürlü takılar. Nasıl şaşırdım anlatamam :)) Bu küpelerimi de kardeşim almış, çoooookkk sevdim. Yaza daha çok takılacaklar, şu an kazaklara takılıyor minik kelebekleri...
Küpe ve üst...............Koton
Hırka ve jean........................Mango
Kemer..................Journey

21 Mart 2011 Pazartesi

AMASRA'DAN ROMANTiK KUMSAL MACERALARI

Geçtiğimiz hafta 2 günlük bir kaçamak yapıp Amasra'ya atmıştık kendimizi. Hem de benim çoook öncesinde Şehir Fırsatları'ndan aldığım Sunset Otel'de 2 gece 2 kişilik konaklama fırsatıyla. Doğrusu oteli pek beğenmedim, gerçi sezon açılmadığından kimsecikler yok diye pek bir şey yapılmıyor olabilir ama bence daha özenli olabilirlerdi. Bir önceki defa Şehir Fırsatları'ndan aldığım havuz kuponumda sorun çıktığı için bu defa çok temkinliydim, gitmeden önce arayıp kaç defa teyit ettirdim. Maazallah gider oraya sokakta kalırız neme lazım, sezon da açılmamış hani...
Neyse sonuçta bu sefer Şehir Fırsatları sınavı geçti, bizim tatil de hiç sorunsuz başlamış oldu. :))
Perşembe günü hava muhteşemdi, günlük güneşlik, tam çıldırmalık ;)) Benim fotoğraflardan da anlayacağınız üzere tatilin hakkını vererek kumsalda bol bol şımarıklık yaptım, atladım zıpladım, ıslak kumlarla oynadım... (Tek unuttuğum deniz kabuğu toplamak oldu, nasıl kaçırdım bilmiyorum !) Bir taraf masmavi deniz, bir tarafsa kocaman dağlar olunca bize de bu güzelliğin tadını çıkarmak kaldı.

Bitanemi bunalttım resmen "Hadi beni çek, beni çek..." diyerekten. O da ne foto çekinmeyi seviyor, ne de çekmeyi napiim, ben de tabii tam tersi ;)) Fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istiyorum anlarımızı...
Sizlerde durum nasıl peki, eşleriniz sevgilileriniz seviyor mu fotoğraf olayını? Hani söyleyin de bilelim sorun bi tek bizde mi? :))
Şımarıklıklardan binbir kare...

17 Mart 2011 Perşembe

RENKLERİN GÜZELLİĞİ

Anna Dello Russo'nun hem kıyafetleri hem de kollarının arasındaki çiçek buketi tam bir renk cümbüşü. Ama bence hiiiiiç rahatsız etmiyor, bilakis insan bu fotoğrafa bakınca cıvıl cıvıl neşe doluyor... Haksız mıyım? ;))

image

16 Mart 2011 Çarşamba

DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLSUN MU?

Bloggerlık hayatım başladı başlayalı hiç bu kadar isteksiz olmamıştım canlar. Bloğum benim kendimi en iyi ifade ettiğim, süper arkadaşlar edindiğim, eğlendiğim, öğrendiğim küçük ama büyük dünyamdı. Dı diyorum çünkü şu blogların yasaklanması sürecinde ne yazmaya ne okumaya hiç hevesim kalmamıştı.
Amaaa bugünden itibaren gelen güzel haberler olsun, güneşli hava olsun, akşama Amasra yolcusu olmamız olsun neşemi yerine getirdi. Yeniden çok çok yazma, çok çoooookkk da okuma hevesiyle doldum taştım.
Birkaç yazı aşağıya bakarsanız, Vintage Queen'imi hatırlarsınız. Dün akşam onunla yine süpperrr çekimler yaptık. Vintage blogları kıskanacak benden söylemesi. ;))
Şu an beni kimler okuyabiliyor bilmiyorum, o yüzden bi ses verin emi sevdiceklerim, sizleri çok özledim. Bu akşam balım kaymağım kocacığımla Amasra'ya gidiyoruz. 2 günlük bir kaçamak bizi bekler. Ama bu arada sizleri de unutmıyciim, benim birbirinden cici izleyicilerimden birine Amasra'dan hediye getiriciim. (İzleyicilerim ve hediye olayı mevzu bahis olunca nasıl da gevşiyorum yaa :)) )
Bu yazının altına Amasra'yla ilgili mekan, yemek, yol.. hakkında tavsiyelerde bulunabilir, yahut Amasra'dan size ne getirmemi istediğinizi yazabilirsiniz. Cuma öğlene kadar vaktiniz var, çoookkk öptüm sizi, beni unutmayın, yorumsuz da bırakmayın tamam mııı? ;))

E tabi geri dönüş yazısı ne giydimsiz olmaz ama dimi ;)) Geçtiğimiz haftadan kalma bir kombinle yazıyı tamamlayalım bakalım.
Bluz..................Miss Poem
Etek................................Mango
Hırka........................................Mudo
Çorap.............................................Day Mod
Saat........................................Swatch


8 Mart 2011 Salı

ASOS ALIŞVERİŞİM

Asos tüm dünya genelinde kargoyu ücretsiz yapmasıyla beraber alışveriş yapmaktan en çok keyif aldığım sitelerden biri haline geldi. Hem de fiyat sınırlaması olmaksızın tüm siparişlerinizi standart kargoyla adresinize ulaştırıyorlar.
Ne zamandır aradığım oxfordları hala bulamamış olsam da aşağıdaki ilk 2 ayakkabıyı aldım kendime. Biri topuklu military tarz bot, diğeri de gri rugan oxford. Ve ayrıca leopar bikini. ;))
Alttaki rock chic tarz topuklu ise arkadaşımın. Şimdi sabırsızlıkla kargocunun kapımıza dayanmasını bekliyoruz.

4 Mart 2011 Cuma

VINTAGE KRALİÇESİ

O benim ofiste en sevdiğim prenseslerimden biri. Bıcır bıcır konuşması, Nutella aşkı, yemek sevdası derkeeeen... Vintage kıyafetleri de onu sevmem için ayrı bir neden ;)) Annesine yıllarca saklattığı ve şimdilerde kendisinin giydiği pilili şortu muhteşem değil mi?
Üzerindeki tek vintage olmuş parça o da diil, kemeri ve kolyesi de tam vintagelık.

2 Mart 2011 Çarşamba

STREET STYLE - INSPIRE FOR MEN

Hep biz bayanlar için mi olacak esinlenme önerileri. Biraz da baylar nasiplensin diimi? Şöyle stylish beyler görelim çevremizde. Bunun için benden tam destek hep destek ;))
Aslında son birkaç gündür hiç yazmak gelmiyor içimden. Birçoğunuz biliyordur, Digiturk'un aldırdığı mahkeme kararı dolayısıyla blogspot uzantılı bloglara Superonline ve Turkcell 3G'den erişim engellendi. Mesela ben bir Superonline kullanıcısıyım (ama tabi şimdilik), evden ne kendi bloğuma, ne de çoook sevdiğim diğer bloglara giremiyorum. Digiturk kendi haklarını korumak adına bizim haklarımızı ihlal etmiş durumda yani. Benim en temel yaptırımım bu konuda kendi Superonline üyeliğimi iptal etmek olacak. Digiturk'üm olsaydı hiç acımaz anında onu da kapatırdım.
Tekrar stylish beylere dönecek olursak, ülkemizdeki erkekler o kadar tek tip giyiniyorlarki. Biri farklı, cool bir şey giysin çevresindekiler hemen başlıyor eleştirip dalga geçmeye. En yakın örnek olarak eşimden biliyorum. Ona değişik bir şeyler giydirene kadar akla karayı seçiyorum maalesef :)) Hadi bakalım kırın beyler zincirlerinizi, genişletin ufuklarınızı ;))