30 Aralık 2010 Perşembe

PRONOVIAS 2011 ABİYE MODELLERİ (FIESTA KOLEKSİYONU)






JAPANEESE STYLE GOTHIC LOLITAS

Japon stili çok başka bir şey. Son 1-2 yıldır ülkemizde de Japan Style, Japan Style diye ölüp bitenlerin sayısının da hızla artmasıyla ben de biraz araştırma yaptım. Ama o bildiğiniz Japon lolitalarından değil bu görecekleriniz. Bunlar "Gothic" ve "Rock Chic" olanlarından ;))
Japon stilini aslında sevimli bulabiliyorum ama böyle gothiclikten falan esinlenince bence olmamış. Baksanıza hepsi birer korku filminden kaçmış gibi durmuyor mu? :)))

RIHANNA'YA RAKİP Mİ GELİYOR?

O henüz sadece 10 yaşında. Artık annesinden mi babasından mı almış bu star kişiliğini bilinmez ama şimdiden müzik piyasasında dikkatleri üzerine çekmiş durumda.
Will Smith ve Jada Pinket Smith'in kızları olan Willow aynı zamanda ilginç giyim tarzı ve saç stiliyle de çokça konuşuluyor. Hatta kimileri onu küçük Rihanna ilan etmiş.
Willow Smith bu starlığı şimdiden o kadar benimsemiş ki yürüyüşü, duruşu, poz verişi bile tam bir celebrity havasında.
Ama çocuk yıldızların sonu genelde pek iyi olmadığı için onun da Miley Cyrus gibi sapıtmasından korkmuyor değilim açıkçası...





28 Aralık 2010 Salı

FUNNY BIRTHDAY GIRL

25 Aralık benim günümdü, pardon pardon doğum günümdü demek istemiştim ;))

O gün öyle bir denk geldi ki, şirketin yılbaşı eğlencesi de aynı gündü. Önce biraz üzülmüştüm doğum günümde başka şeyler yapabilirim, niye bu güne denk geldi ki diye ama o gün o kadar eğlendik ki, doğum günü kutlaması yapsak bu kadar eğlenemezdim :))

Kutlamamız Bilkent Otel'deydi, yemek öncesi kokteyl, müzikler, masalar her şey çok güzeldi. Solist de bizi coşturdu da coşturdu. Bu arada solist bayanın elbisesine vuruldum, üstü payet işlemeli altı pudra pembe şifondandı. Sizlere göstermek için resmini çekseymişim keşke, çok güzeldi çok...
Ben o gece için hem şık, hem rahat bir elbise arıyordum, aradığımı da Twist'de buldum.
Aksesuar olarak ne kullansam diye düşünürken de bal kaymağımın bana doğum günü sürprizi olan takı setimi buldum veee benim kombin tasstamam olmuş oldu ;))




Doğumgünü kızının kombin detayları ;))


Elbise.................................Twist
Ayakkabı.....................Steve Madden

Yüzük, küpe, bileklik.........................Goldaş

Bu arada tahmin edin bakalım bu yıl kaç oldum???

KÜRKLERDEN BÖĞĞKK GELECEK DEMİŞTİM

Jak and Jıl'de rastladığım bu fotoğraf geçtiğimiz günlerde Twitter'da boşuna kürklere laf etmediğimi doğruladı. Demiştim ki: "Çok sevdiğimiz kürk detaylardan bu sene böğğkk getireceğiz sanırım!" Ehh dediğim kadar yok mu bu papiler de.
Yine bir moda maymunu, yine bir moda mağduru bence ;)))


image

27 Aralık 2010 Pazartesi

MADAM DA SONUNDA HAVUÇLANDI

Selamlaaaarrr :)) Yine koskoca haftasonunu bitirdik, yeni bir haftaya başladık. Sendrom mendrom demeden oraya buraya koşturup duruyoruz.
Sabah işe geliyorum daha ne olduğunu anlamadan bakıyorum karnım acıkmış, ee demek öğlen olmuş hemen yemeğe ışınlanıyorum, durur muyum hiç :)) Sonrasında da oydu buydu derken yine bir şey anlamadan hooop akşam oluvermiş (e tabi yine karnım acıkmış)... Hatta şu an yine benim midemde garip şeyler olmaya başladı, çekmecede hiç ıvır zıvır da kalmamış yandım :((
Geçtiğimiz son 3-4 gün benim için acayip güzel geçti (aman totomu kaşıyim nazar değicek yauuu) ;)) Cuma akşamı Zeto ve Gizzy'nin düzenlediği bloggerlar partisi vardı acayip eğlendik, coştuk, bol fotoğraf çekindik.
Cumartesi benim doğumgünümdü, aynı zamanda şirketimizin Bilkent Otel'de yılbaşı eğlencesi vardı. Resmen o gece kurtlarımı döktüm, oynadım da oynadım, pist ağladı derler ya hani aynı o cinsten bi gece oldu benim için ;))
Pazar günü de doğum günü kutlamalarım devam etti, Cumartesi bir türlü kesemediğim doğum günü pastamı kestim, cumburloppp diye de mideye indirdim rahatladım ohh :))



Bu fotoğraflar da Pazar akşamından, yine evde kendi kendime çektiklerimden ;))

Pantolonumu İpekyol indirimden aldım, ilk giyişte de kendisine acayip bağlandım canlar öyle böyle diil :)) Hiii bu arada bir de benzer modelinin siyahı var çokkkk yakında o da huzurlarınızda olcek...
Yaniii sonunda ben de aradığım havuç pantolonu bulmuş, rahatlamış, hatta başımı göğe erdirmiş bulunuyorum, kutlayın beni olur mu şekerler ;)))


Üst......................Miss Sixty
Pantolon...........................Twist
Kemer................................Journey
Saat.................................Diesel
Küpeler.................Koton


26 Aralık 2010 Pazar

HARVEY NICHOLS ANKARA'DAN VOGUE EDİTÖRLERİ GEÇTİ

14 Aralik'ta Ankara Harvey Nichols magazasina konuk olan Vogue editorleri Konca Aykan, Naz Bileydi ve Gozde Atakoglu ile keyifli bir gun gecirmistik. Tabii benim yazim taa bu zamana kaldi, ustunden neredeyse iki hafta gecmisken bu guzel etkinligi analim ve Ankara'ya daha fazla stylish etkinlik istedigimizi hatirlatayim dedim :))

Etkinligin ilk bolumune yetisemedik ama guzel editorumuz Naz Bileydi yilbasi icin hediye ipuclari verirken kendimizi attik koltuklara ve basladik can kulagiyla dinlemeye...




Ben Vogue guzellik editoru Gozde Atakoglu'na sac renkleriyle ilgili danistim, o da bana kizil kahveyi onerdi. Ehh zaten aklimdaki renk olan kizil kahve guzellik editoru tarafindan da onaylandigina gore artik gonul rahatligiyla kuafor koltuguna oturabilirim sekerler ;))

Sohbetler sonrasinda Pride, Moda Cikmazi ve ben Harvey'de soyle bir tura cikalim dedik. Cunku etkinlik biraz sonuk gecmisti, belki Ankaralilarin boyle olaylara alisik olmamasindandir dedik ve kendi eglencemizi kendimiz yaratmaya karar verdik :))

Bu arada Pride moda editoru Konca Aykan'i yakalar yakalamaz kendisi icin fizigine uygun stil onerileri istedi.
Harvey Nichols'da gerceklesen stil sohbetleri ve turlamaca sonrasinda kendimizi sohbeti koyulastirmak uzere Robert's Coffee'ye attik. Sonrasinda su ana kadar gordugum ilk alisveris manyagi erkek olan Okan Ayazoglu da kiz arkadasiyla birlikte bize katildi. (Ayrica kendisinin bir zayiflama hikayesi var ki akillara zarar) ;)) Azminden oturu taktir ettim kendisini...





Boylece Ankara'da yapilan sayili moda etkinliklerinden birinin, pardon ilkinin sonuna gelmis bulunuyoruz sevdiceklerim :)) Daha daha cok ve canli lansmanlar, acilislar, defileler gormek istiyoruz der, ilgili merciilere baski uygulamak uzere aranizdan ayrilirim canlar, muahhh ;))

fotograflar icin Moda Cikmazi, Pride ve Okan Ayazoglu'na tesekkurler.

22 Aralık 2010 Çarşamba

TEK AYNALI KÜÇÜK ODA

Haftasonundan kalma ofis kombinim. Ve tabii yine ayna karşısı fotolar... Ben sıkıldım bu durumdan, hem de çok :(( Profesyonel bir makineyle fotoğraflar çekineyim istiyorum, farklı farklı ortamlarda. Ama olmuyor maalesef (tabi şimdilik) ;)
Haftasonları hem rahat, hem şık kıyafetler giymek istiyorum. Tabii hafta içi giydiğim klasiklerin hıncı da oluyor üzerimde. O nedenle hafta sonları da dolap karşısındaki şu off ne giysem sendromunu yaşıyorum doğrusu ;))

Kazak................Mango

Jean..............................Mango

Botlar....................................Dawgs
Şal.................................Hediye
Saat.........................Diesel
Küpeler.................?

***Başlık da ne alaka derseniz tek aynalı küçük oda benim asansörüm olur. Sizlere hizmet için asansör de bile çekim yapıp yayınlıyorum bakın. Daha çok kombin postu görmek istiyoruz diyen canlarım bu sizin değeriniz için ;)

MIU MIU INSPIRATION

Miu Miu'nun meshur coraplarindan esinlenerek yapmistim bu tozluklari. Taaa gecen kis, ama giymek kismet olmamisti. Biliyorsunuz ben bazen cok usengec olabiliyorum, yaptigim bir seyi boyle 1 sene bekletiyorum :))

Tozluklarin yapim asamasi oldukca basit (ama uzun). Hemen anlatayım.
Modifiye etmek istedigim bir basic kazagin kollarini kestim once. Boylece tozluk olacak kadar uzun parcalar elde ettim.
Sonrasinda pul, boncuk ve taslar kullanarak on tarafina daginik susleme yaptim. (Ama benim kadar fazla yapmak biraz sabir istiyor, arkasi bos olmayan bir seye bu zimbirtilari tek tek dikmek hic de kolay olmadi dogrusu...)
Suslemelerim bittikten sonra da parcanin kesik kisimlarini içe 5-6 parca pilileyerek kivirdim. (Bu bol olan alt kismi toparlamaya yardimci oluyor.)

Artik giyime hazir olan tozluklari istedigim boyda, istedigim seyin uzerine kullanabiliyorum. Diz alti kullanimi ozellikle tayt-tunik ikilisinin altina, diz ustu kullanim ise opak corap-mini etek ikilisinin altina oldukca yakisiyor. Tecrubeyle sabit ;))
Ayrica bu tarz tozluklari bootie veya kisa Ugg'larla kullanmayi oneriyorum. Cok şık duruyorlar benden söylemesi.


Eğer artık giymediğiniz kazaklarınız varsa bunları çok farklı şekilerde değerlendirebilirsiniz. Ben kazağın ilk parçasını tozluk yaptım, bakalım sırada ne var? ;))