31 Ağustos 2010 Salı

JESSICA ALBA'YA BIR HALLER OLUYOR...

Jessica Alba her ne kadar stil ikonu gibi gosterilmeye calisilsa da ben pek beğenmezdim onun giydiklerini, takip takistirdiklarini; butun olarak yani...

Ama şu son zamanlarda sanki bir atakta, ölmüş ruhunu diriltiyor.
images from justjared, fadedyouth

28 Ağustos 2010 Cumartesi

BUGÜN NE GİYDİM ALLAH BİLİR?

Bugün yataktan resmen sürünerek kalktım. Hele ki bal kaymağımı yatakta horuuul horul uyurken bırakmak bana hiç iyi gelmedi tabii.
Ve bugün sabah hamur işi yememek için kahvaltı da yapmadım, artık ofisteki simit ve sandviç partilerine son! (Sadece 3 parça limon lifli Etiform'la yetindim...) Dikkat etmem lazım artık, çünkü işe başladığımdan beri 3 buçuk kilo almışım ve bunu en geç farkeden de bendeniz oldu ;)))
Aburcubur ve hamurişi yok, bol hareket var bundan sonra tamam mı şekerler... ;)
Güne uyuz başladığım için de bugün hiç özenemedim kıyafetime, aslında renkli cıvıl cıvıl giyinmek istiyordum ama hiçbir şey bulamadım dolapta. Bu size de oluyor mu, dolapta iğne atsan yere düşmez ama ben giyecek bişicik bulamıyorum canlar...

T-shirt..............Eryaman'da ihraç fazlası satan bir mağazadan
Jean.............................................................LTB
Babetler.............................................Koton
Çanta.....................................Jacquline
Bileklik.....................................Bahçeli'de bir butikten
Halka küpeler.........................................Gümüş (?)

27 Ağustos 2010 Cuma

KOCACIMA İŞE BAŞLAMA SÜRPRİZİ

Bitanem bir sure once yeni isine basladi. Ben de ona bir suredir firsat olsa da gondersem dedigim bu kek ciceklerinden ilk gununde gonderdim.

Cicegi alisinin bir de hikayesi var aslinda. Sevgilim cicekleri gelince resepsiyona cagirilir, o da gider merakli gozlerin arasinda cicegini teslim almaya. Ama o da ne? Uzaktan garip isporta isi sunger ciceklere benzetir sevgilim bu guzelligi. Icinden "Bu ne bicim cicek ya, rezil olduk millete!" der :)) Ama yakindan gorunce anlar ciceklerin ozeligini. Bu cicekler minik minik keklerden olusmaktadir. Ve nom nom nom afiyetle yenir...

Ayrica bu kek ciceklerinin meyve, cikolata ve kurabiyeden olusan cesitleri de mevcut. Ve secenek cooook, istediginiz buyuklukte, istediginiz lezzette bir cicek seciyorsunuz ve aninda gonderiyorsunuz. Teslimatlari da cok iyi, ben oglen 1 gibi siparis verdim aksam 5'te bitanem teslim almisti. Bu guzelliklere nereden ulasabilirim diyorsaniz da iste cevap: Bonny Food!

ARABAYI MI ISTERDINIZ, ICERIDEKILERI MI?


Kopenhag gezim sirasinda cekmistim bu fotoyu. Acikcasi ben iceridekileri de merak etmistim ama ogle arasinda muze kapali oldugundan girememistik... :))

Hadi bakalim yapin seciminizi ;)))

26 Ağustos 2010 Perşembe

ZEYNEP ERDOĞAN'INKİ ESİNLENME Mİ?

Zeynep Erdoğan benim çok başarılı bulduğum, yaptığı tasarımlara bakarken zevkten dört köşe olduğum bir tasarımcı. Ama IFW öncesi yeni tasarımlarının fotoğrafları nette dolaşmaya başladı ve benim gözüm bu el detaylarını bir yerden ısırıyordu. 'Hayır' dedim yeni bir şey değil bu fikir.
Bugün de IFW'yi yine moda bloggerlarının tweetlerinden takip ediyordum ve herkes Zeynep Erdoğan'ın el/eldiven detaylı tasarımlarına bayılmıştı. Yani kimsenin Dolce & Gabbana Fall 2009 defilesini veya Beetle Juice'teki Delia Deetz'i hatırladığı yoktu.

Herhangi biri yapsa güler geçeriz de Zeynep Erdoğan gibi biri bir çok örneği olan bu detayı tasarımlarında kullanıp, bunu da İstanbul Fashion Week'te sergileyince olmadı bence...

Bora Aksu'nun da dediği gibi "Dünyanın Türk modasına ihtiyacı yok, iyi tasarıma ihtiyacı var." -Moda Cadısı'nın tweetidir :)) - İyi tasarım da ezber bozmakla, en yeni fikirlere sahip olmakla mümkün....
Images from Outsapop Trashion and Etsy.

25 Ağustos 2010 Çarşamba

DURU GÜZELLİK

Drew Barrymore'un makyaj stili cok hosuma gidiyor. Makyaji yok denecek kadar az ve hep nude tonlarda. Bence duru guzellik tam da buna denir.
Bu arada Going The Distance adli son filminin Los Angeles'taki tanitiminda giydigi kiyafeti de cok hos gozukuyor. Renk uyumuna bayildim.
Tabii kullandigi kemerinin de son gunlerdeki favorisi oldugu gozumden kacmadi sekerler ;))

24 Ağustos 2010 Salı

ÇANTA AŞKINA

Muhtesem fotograflara imza atan Jak & Jil blogdan asik olunasi cantalar...

Her biri saklamalik, takip takistirinca da baktirmalik ;)))


LOHAN'IN İLGİNÇ OJELERİ VE TIRNAK MESAJI

Lindsay Lohan'in tirnaklarindaki bu ojeler bir cesit puskurtme teknigiyle yapilmis.
Ojeler pek tatli duruyor da "Fuck You" mesaji kime gidiyor dersiniz?

20 Ağustos 2010 Cuma

SEVDİCEĞE ÖZEL EN FARKLI HEDİYE, BİR OYUN OLABİLİR Mİ?

Geçenlerde biliyorsunuz Ozzy'mle ilk evlilik yıldönümüzü kutladık. Ben de bunun için nette araştırma yaparken çok özel ve güzel bir fikirle karşılaştım. Aranızda bilen var mı bilmiyorum ama, ben görür görmez bayıldım bu fikre.

.....AŞKA GEL OYUNU.....
Müthis bir şey, sevgilinizle size özel romantik bir oyun tasarlıyorlar. Size özel cümlelerle, sizin mesajlarınızla... Sevgililer günü veya evlilik yıldönümünde değişik hediye arayışında olanlar için birebir. Ben de almak istedim ama bu güzellikle son gün karşılaştığım için yetişmeyecekti, o nedenle inşallah başka sefere diyorum. Ama kesin yaptırıcam bu oyundan çünkü eminim oynarken çok keyif alıcaz. Oyunda çiftleri her adımda sürprizler bekliyormuş benden söylemesi... ;)))

Romantik Oyunlar'ın sitesine ışınlanmak için tık tık...

Fiyatı da sadece 49 TL. Böyle bir güzellik için gayet uygun...
(Vallahi firmadan hiçbir çıkarım yok, sadece can-ı gönülden fikri çok beğendim :)) )

19 Ağustos 2010 Perşembe

BLAKE LIVELY'NİN KARARAN DÜNYASI



Aslında pek de asi bir ruhu yok bu kızın... Hanım hanımcık, modern bir tarzı var her zaman. Ama bu styling onu alıp başka bir yerlere götürmüş. "Good girl gone bad!" misali...

18 Ağustos 2010 Çarşamba

..........ŞEKER KIZ CANDY'MİŞİM...........


.....ŞEKER KIZ CANDY'MİŞİM.....

Bunlar dün giydiğim kıyafetler. Hatta önceki akşam Twitter'ımda bahsetmiştim gömlekten. Akşam evde tek başıma otururken canım DIY çekmiş, bir sürü fikir arasından bu gömlek yenileme olayına girişmiştim.

Bu gömleğimi Koton'dan severek almış, ama rugan bir çantamın omuz kısmını siyaha boyaması yüzünden pek az süre kullanabilmiştim. Her ne denediysem o siyah boya çıkmadı gömlekten, ben de kaldırdım bir köşeye. Belki bir şekilde değerlendiririm diye. İyiki de öyle yapmışım. Geçen gün çıkardım dolaptan, kollarını kestim, kıvırdım. Sonrasında kalınca beyaz bir danteli hafif büzgülü olacak şekilde diktim omuz kısımlarına. (Ama danteli tam kol altına sıfır getirmemek lazım, ben 2'şer parmak bıraktım, uçtan tutturdum.)



Oooohh mis giyemediğim canım gömleğim tam benlik bir romantik oldu. Ertesi gün de beyaz pilili eteğimle giyince herkes Şeker Kız Candy olmuşsun diyip durdu ;)))
Gömlek........................................Koton (modifiye edildi)
Etek...................................................Koton
Görünmeyen papilerim............Aşağıdaki gri Steve Madden'lerim
Bileklikler.....................Pembişi ben yaptım, kırmızı Bahçeli'den

STEVE MADDEN PAPİLERİM GELDİİİİİİ

Markafoni'deki Steve Madden kampanyasından aldığım ayakkabılarım geldi şekerler. Gerçi biraz geç kargoya verildikleri için bana biraz karın ağrısı yaşattılar ama değdi nihayetinde.


Ben kendilerini çok sevdim hemen ikisini de giydim zaten. Bronz olan acayip rahat, hem bilekten bantlı, hem de açık kullanılabiliyor. Yalnız koyu gri rugan olanın bir topuğu var ki, üstünde yürürken kendimi Victoria Beckham gibi hissediyorum ;)))


Ama ikisi de yaz kış giyilebilecek modeller, bu çok hoşuma gitti. Ve yeni papişlerim de koleksiyonumda en sevilenler arasında yerlerini almış bulunuyorlar ;)))

Nasıl beğendiniz mi seçimleri mi?

16 Ağustos 2010 Pazartesi

AŞK PASTASI VE YILDÖNÜMÜ SÜRPRİZİ

Balım kaymagım, en degerlim, kocicigimle dun ilk yildonumumuzdu. Malum ilkler ozeldir, biz de heyecanliydik bu ozel gune hazirlanirken. Ben sevgilime icine askimdan da katabilecegim bir seyler hazirlamak istedim. Boylece o evde yokken "Love Cake"yani"Ask Pastasi" yaptim ona. Onun surprizleri de aksamaydi.

Twitter'imda pastayi yaparken olanlari paylastim, merak edenler de resimlerini istemislerdi. Meshur pasta budur, pembis pembis, bol kalpli, ASK DOLU... ;))

Ask Pastasinin Tarifi ise soyle;

Malzemeler: 1 adet Uno Pastaban (kakaolu), 2 poset krem santi, Dr. Oetker Princess Lillifee Krem Puding (pembe pudingi ve susleme kalpleri kullanilacak), Haribo cilekler ve sut.

Yapılışı: Pastabanin 2 kati da sutle yumusatilir, ilk katin ustune once dolapta bekletilmis kremsanti ve pembe krem puding surulur. Onun ustune 2. kat pastaban yerlestirilir, krem santiyle tum pasta kaplanir. Krema pompasiyla pembe pudingden kalpler ve kenarlarina susler cizilir. En son ise kalp sekerlemeler ve cilek Haribo'larla pastamiz suslenir.

Sonraaaa hafifcecik olan pastamiz afiyetle yenir, sevgilinin kalbine giden yolun gectigi yer kesfedilir ;)))

14 Ağustos 2010 Cumartesi

H&M İLE KIŞKIRTICI CASUAL

H&M'in hemen her yaptığını seviyoruz bayanlar, kabul edin. Yurtdışına her çıkışımızda H&M alışverişleri cüzdanlarımızdan önemli bir meblağ azaltıyor...

Ama yakın zamanda ülkemizde de göreceğimiz H&M, koleksiyonlarına 2010 sonbaharı için casual kıyafetler eklemiş. Benim de dolabımda fazlaca yer kaplayan casual kıyafetler hem iş yerinizde klasik şıklığı yakalamanızı sağlıyor, hem rahat ediyorsunuz, hem de günlük hayatınızda kullanabiliyorsunuz.

11 Ağustos 2010 Çarşamba

BALKONUMU DEKORE EDECEĞİM

Söylemesi ayıp Göksu'ya nazır oturunca hem manzarası hem de rüzgarı enfes bir balkonum var. Aslında evimizin iki balkonu var ama küçük olan, yan bahçemize bakıyor, orayı pek kullanmıyoruz. Amaaaa mutfaktan yahut salondan çıkılan balkonumuz Göksu Gölü'ne ve karşıdaki yeşilliklere bakıyor, bu sebeple de pek bir keyiflidir oturması... Ama şu an balkon boş, oturmak istediğimizde mutfaktaki masamızı balkona geçiriyoruz, onu da her seferinde taşımak zahmetli oluyor tabii.

Evimize bu yılın Mart ayında taşındık ama kendi evimiz olduğundan her şeyini gönlümüzce yavaş yavaş yapalım dedik, balkona da yaz gelmeden el atamadık doğrusu. Ama gelecek bahara hazır olacak şekilde balkonumu bir güzel döşemek istiyorum, mini bir bahçe gibi.

Önce balkonu cam balkon yaptıracağım, malum istediğimde kapatayım tozdur, yağmurdur hiçbir şeycik girmesin. Sonra şu aşağıda gördüğünüz bahçe koltuklarından ve uyumlu bir sehpa alacağım. Etrafı da askılı çiçekler ve çeşit çeşit mumlarla süslemek istiyorum.

Bahsettiğim koltuk takımlarından Mudo Concept'te çeşit çeşit var gözüküyor. Ayrıca Koçtaş ve Praktiker'de de birkaç model buldum. Satın alma aşamasına geldiğimde gidip mağazalarda canlı canlı görüp, rahatlıklarını deneyip öyle alacağım tabi...






Eeee hazırlıklar benden, göle nazır kahve sohbetlerine katılmak sizden canlar. Bol muhabbetli, bol kahkahalı keyiflere diyorum...