26 Şubat 2010 Cuma

PLAJLARDA SALINMAYA HAZIR MIYIZ?

Ehh yaz geliyor malum, yavas yavas (varsa) fazla kilolardan kurtulup, kendimizi kampa almanin tam zamanidir bence. Sonra yumurta kapiya dayanip hadi tatile gidiyoruz dendiginde ayy ben ne giyicem simdi, ya da nasil giyicem olmayalim diimi?

Kii Victoria's Secret'in boylesine guzel, boylesine modanin emrine amade bikini ve mayolari varken... Siz en iyisi meleklerin giydigi bikini&mayolara bi goz atin ondan sonra bakin nasil da kampa girme hevesiniz artacak... :)))

MAXI DRESS AND YELLOW SHOES

Bu ilginc sari ayakkabilari gecen yil Istanbul'dan topuklarinin cazibesine kapilarak almistim, ama henuz hic kullanma firsatim olmadi. Aslinda on kismi bana fazla sade geliyor, istedigim gibi buyuk siyah taslar bulabilirsem DIY'leyecegim. Maxi elbiseyi de gectigimiz gunlerde GG'den almistim yine giyip giyemeyecegim konusunda suphelerim var, onu da bir DIY projesinde kullanabilirim.
Bugun evde cokca isim vardi, postlarimi vakit bulup yapamadim. Sonrasinda aksam da bir arkadasimiza dogumgunu icin November'da toplandik. Yalniz haftasonlari ve program olan gunlerde muthis eglenceli bir yer olan November(*) bugun GS ve FB maclari ile kandil dolayisiyla neredeyse bostu. Ama tabi biz kendi grubumuzla eglendik. Yarin da sabah is gorusmesi yapacagim, sonrasinda da biraz Ankara sokaklarinin nabzini tutmayi planliyorum. Belki bu arada kafamdaki gibi guzel bir siyah canta da bulabilirim
(Son 1 haftadir siyah klas canta diye sayikliyorum da resmen...)
* November'da haftasonlari cikan yabanci bir grup muhtesem guzel Jazz muzik yapiyor, ayrica Flamenko programlari da varmis, en kisa surede gidip izleyecegim... ;))

23 Şubat 2010 Salı

PENTİ 2010 YAZ KOLEKSİYONU

Penti'nin yaz koleksiyonuna dair Facebook sayfasinda paylasmis oldugu ilk kareler...

Ben ilk fotodaki coraba bayildim, kemik ve beyaz coraplara karsi asiri bir duskunlugum vardir. Bu corabi da bulur bulmaz almaliyim ;))

images

VOGUE TÜRKİYE YARIN İSTİNYEPARK'TA

Vogue Turkiye'nin ilk sayisi 25 Mart'ta cikiyor ancak; yarin Istinye Park markalar caddesinde yapilacak lansmanla Vogue ekibi saat 13:00 - 15:00 arasi orada olucak. Ve de Vogue Turkiye'nin numaralandirilmis ilk 1000 sayisi koleksiyonerler icin satisa sunulacak.

ALL. ME. GREEN...

Aralik 2009'dan kalma bir kombin postu aslinda bu. Tabi kiyafetimden anlayacaginiz uzre bir dugunden kalma...
O gun sacimi ve makyajimi cok sevmistim, bu yuzden sizlerle de paylasmak istedim...

CALVIN KLEIN'DAN DİKKAT ÇEKİCİ 2010 YAZI


Iddia ediyorum seffaf ustler cok moda olucak...!

22 Şubat 2010 Pazartesi

PENELOPE VE MARION ŞIKLIĞI

Tek kelimeyle ikisi de harika! Ayri tarzlar ama ikisine de bayildim resmen, gerci Penelope'nin her zamanki hali ama :))
Marion'in elbisesi de arzu nesnelerim arasina girmis bulunmakta...

BURASI PUANTİYE SEVERLER GRUBU


Bu sezonun yukselen trendlerinden olan puantiyeler Miss Selfridge'in koleksiyonlarinda cokca yer aliyor. Ozellikle elbise, etek ve aksesuarlarda kullanilan puantiyeler hem eglenceli hem de romantik bir hava katiyor giyim tarziniza...
image collage by madammoda

18 Şubat 2010 Perşembe

BRITNEY SPEARS FOR CANDIES SPRING 2010

Aslinda bu fotograflari yorumsuz birakmak isterdim ama tek soylemek istedigim, "Britney bundan boyle gider mi?" sorusu olucak.

Ve tabii photoshopun ucu biraz kacmis gibi sanki ne dersiniz?
bknz: Ozellikle ilk foto ;))


17 Şubat 2010 Çarşamba

DAMASK DESENLİ DUVAR KAĞITLARI

Damask desene bayiliyorum, hatta onun icin bitiyorum desem yeridir. Biliyorsunuz su siralar yeni evimizi dosemekle mesgulum. Kendi evimiz oldugu icin de istedigim her seyi yapabiliyor, hic bir ayrintiyi atlamak istemiyorum. Salonumuz icin de cok sevdigim damask deseni salonumun bir duvarinda uygulamaya karar vermistim ama uzun aramalarima ragmen her seyiyle icime sinen, konsepte ve renklere uyan damask desenli bir duvar kagidi bulamadim ne yazikki. Ben de yine ona yakin desenlerde siyah bir duvar kagidi sectim ve uygulattim duvarima. Evimize yerlestikten sonra dekorasyonu sizlerle paylasacagim; cunku arada bahsettigim Carmen yemek takimimi salonumda nasil kombinledigim hep sorulan bir soru.

Su an icin kendi zevkim olan duvar kagidiyla kombinlenmis dekorasyonlari paylasamiyorum ama sizin icin cesitli kaynaklardan damask desenli duvar kagidi dekorasyonlarini derledim. Keyfini cikarin...
images collage by madammoda

16 Şubat 2010 Salı

IT'S SABO TIME...

Bircok unlu markanin 2010 koleksiyonunda sabolarin yukseklisi soz konusu. Her ne kadar bize su an icin kaba ve estetikten uzak gelse de bu ayakkabilari sokak modasi fotograflarinda gormemiz an meselesidir.

Cesitli markalarin sabolarini ise asagidaki gorselde sizler icin derledim. Ben en begendiklerimi yuvarlak icine alarak isaretledim, peki ya siz en cok hangilerini begendiniz?
Ve sabolar hakkinda ne dusunuyorsunuz? Asla giymem mi, olabilir gozume guzel gorunmeye basladilar mi.....?
image collage by madammoda

15 Şubat 2010 Pazartesi

VICTORIA BECKHAM 2010 KOLEKSİYONUNDAN BEĞENİLER

Victoria Beckham'in son kreasyonunda bazi yeni tarzlar dikkatimi cekti, cunku olusturdugu kreasyonlarda genelde birbirine benzeyen tek tip kiyafetler uzerine calisiyordu. Ama bu defa farkli tinilarda elbiseler de gorebiliyoruz koleksiyonunda.

Begendiklerimi ise sizlerle paylasmak istedim.

Onu acik olan iki elbiseyi de wishlistime ekledim ve siyah olani saks mavisi platformlarla giymeyi hayal ettim bile... ;))
Peki siz en cok hangisini begendiniz?

RIHANNA'DAN HEM VAHŞİ HEM SEVİMLİ OLMANIN SIRRI

Jeremy Scott imzali, leopar formlu hoodysini ceken Rihanna verdigi pozlarla hem vahsilik hem de sevimliligini ortaya koymus. Tabii tiraklari da kiyafetiyle ayri bir uyum icinde... ;))

MADAMMODA VE BAL KAYMAĞININ SEVGİLİLER GÜNÜSÜ

Aslinda Sevgililer Gunu'ne dair takintilarim yoktur, illaki sevdicegimle hediye alip verelim, gunu maddi beklentilerle gecirelim gibi... Ama sonucta nerdeyse 3 yildir ayila bayila sevdigim, bir gunumu dahi ondan uzak dusunemedigim (ki ayri kaldigim zamanlarda deliririm) ve hayatimda tanimaktan en mutlu oldugum adamla evliyim. O benim hem sevgilim, hem kocam, hem en degerlim, hem bitanem, hem de tabii bal kaymagim... :) Aslinda onun da dedigi gibi "Biz her gun sevgiliyiz!". O nedenle bu yilki Sevgililer Gunu'nde de cok ozel bir sey yapmadik, sadece sinemaya gittik, bol yildizli, bol kahkali ve tabii bol romantizmli Valentine's Day'i izledik. Benim filmde en cok begendigim ve guldugum sahneler Taylor Swift'in roportajda dans edisi ile Jessica Biel'in hazirladigi 'Sevgililer Gununden Nefret Ederim Partisi'ndeki ve calisma odasindaki halleri oldu :))

Cikarken de yeni aldigim ve giymek icin sabirsizlandigim fonksiyonel elbisemi giydim tabii ;)) Bu elbiseyi hem tunik, hem elbise olarak kullanabiliyorum ve S beden olmasina ragmen 42 beden olana kadar giyebilirim :)) Ben ilk giyisimde gri opak corap ve puskullu bootielerimle mini elbise seklinde kombinledim, cok da memnun kaldim.
Kocamanindan Pazartesi opucugu gonderiyorum sizlere, sakin ola sendroma falan girmeyiniz emi... ;)))

12 Şubat 2010 Cuma

PEUGOET 206'MI, CITROEN C2 Mİ?

Yeni araba arayislarinda oldugum su gunlerde acikcasi biraz kararsiz kaliyorum. Citroen C2 ile Peugeot 206 arasinda gidip geliyorum. Renkte tek favorim her zaman siyah. Umarim sonunda begendigim araba siyah renk olur. Ben tabii teknik ozelliklerden cok dis gorunusuyle ilgileniyorum, artik o kismi esime kalmis ;)))


Siz olsaniz tercihinizi hangisinden yana kullanirdiniz?

ASUMAN KRAUSE'NİN WIPEOUT TARZI

Asuman Krause Wipeout oncesi bana itici gelen bir bayandi, hic de sevmezdim kendisini. Ama Wipeout'taki sevimli hareketleri, sunumu, gulusu, hoplayip ziplamasi ona karsi olan dusuncelerimi degistirdi diyebilirim. Bence kesinlikle ilerlemesi gereken yol budur.

Neyse gelelim hatun kisinin giyim tarzina, biz o kismiyla ilgileniyoruz ne de olsa ;))
Wipeout'u izledigim zamanlarda Asuman'in giyiminde iki tarz oldugu dikkatimi cekti. Biri cicili bicili ve tabii minili elbiseler etekler, digeriyse genelde beyaz kot ve deri ceketler, fularlardan olusan tarziydi. Ben beyaz kotlu deri ceketli kombinlerini cok sevdim, hatta bu kotlarin uzerine giydigi yagmur botlarini en cok ona yakistirdim.
Siz ne diyorsunuz Asuman'in giyim tarzi hakkinda? Hos mu, yoksa bos mu sekerler?

11 Şubat 2010 Perşembe

FOREVER 21'DEN HAYVAN FİGÜRLÜ TAKILAR


Su anda Forever 21'in takilari arasinda kaybolmus bulunmaktayim, 100$'i sadece takilarla doldurursam sasmayin yani :))

Forever 21'in takilarinda da bolca hayvan figuru kullanilmis. Ozellikle baykus, fil, kaplan ve zurafalar on planda. Bence simdiden hayvan figurlu takilardan edinmeli, ben en cok kaplan ve baukus desenlileri begendim. Ya siz?



BAR RAFAELLI FOR SPORTS ILLUSTRATED

Pozlar super, kizimiz super ama bikiniler biraz sonuk kalmis bana mi oyle geldi, ne dersiniz?

Ama yine de iclerinde en begendigim bikini ilk fotodaki mavili olan... ;))
image collage by madammoda

10 Şubat 2010 Çarşamba

9 Şubat 2010 Salı

SAKS MAVİ VE PÜSKÜLLÜ BOTLAR

Selam bebekler, uzun zamandir yokum cunku yeni gelsmelerle ilgili bayagi yogunum. Yeni evimize gececegimiz icin evde her sey dort dortluk olsun istiyoruz, bu nedenle de her seyi gorerek, kendimiz secerek yaptiriyoruz. Henuz tadilat kismi pek baslamadi ama bu arada ben dusundum, planladim, alinacaklari sectim, gezdim dolastim, vs, vs...

Buarada benim gibi ev telasinda olan diger arkadaslara da sabir ve sihhat diliyorum. Insallah herkes istediginin en guzeline sahip olur.

Buralardan uzak kalmadan bir sure once bahsetmistim, Matras'tan tam da istedigim gibi puskulu botlar edindim diye. Ama kominle birlikte henuz koyabiliyorum, sorry. Ben bu botlarimi cok sevdim dogrusu, hem rahatlar (cok fazla yurunmedigi taktirde) hem de her seyle oluyorlar.
Saks mavisi saten elbise....................Hediye
Botlar.........................................Matras
Corap.......................................Penti
Sal.........................Park Bravo
Saat........................Swatch
Incili kupeler................Prenses Bijuteri
Ic Ses: Bu elbise beni acayip tombis gosteriyor, aldanmayin pilissss ;)))