30 Ekim 2009 Cuma

.....LEOPARIM ISIT BENI.....

Gectigimiz gunlerde Gulen'in blogunda gordugum leopar yaka bana fikir oldu ve ben de hemen gidip istedigim gibi leopar kurk kumas (imitasyon tabii) aldim. Aslinda dikis bilmiyorum ve dikis makinem de yok ama insan isteyince yapabiliyormus. Disari cikmaya usendigimden ve de sabirsizlandigimdan posetten kalip cikardim, kumasimi kirptim ve elimde diktim. Bagciklar icinse bej rengi kurdela kullandim. Nasil buldunuz dostlar yorumlariniz pilisss... ;))
Sonunda istedigim gibi bir leopar parcam oldu. Cunku bu aralar bende leopar aski hakim ama istedigim gibi bir sey bulamiyordum. Ben de sorunsalimi kendim cozuyorum gordugunuz gibi.
Veeee sira leopar etegimde... Onun icin de bu kurk kumasi almaya gittigimde (penye trikoydu sanirim) kumas aldim. Siyah opak coraplarla kullanmak icin dikicem leopar etegimi. Bakalim nasil bisiy cikicak ortaya. Bekleyelim gorelim :)))
YARISMALAR SAGDAN, HEDIYELER SOLDAN...

Pofidik Sekerim blogunun sahibesi 100.uncu izleyicisine ulasmanin heyecanini seker mi seker hediyeler dagitarak yasiyormus. Duyduk, gorduk, katildik, soyledik... Katilmak isterseniz tik tik...
Makyaj gunlugu blogunun sahibesi de 200. izleyicisini kutluyor ve 50TL'lik bir Flormar urunleri seti hediye ediyor. Katilanze diyenze tik tik...

29 Ekim 2009 Perşembe

MADONNA'DAN FULAR BAGLAMA YONTEMLERI

Daha once yazdigim bu yazimda Madonna'nin fularini baglama yonteminden hoslandigimi soylemistim. Yalniz yine ayni fulari kullanan Madonna bu defa fulari totosuna sarmayi tercih etmis.
BUTIGE YENI CICILER EKLENDI


Gece kusu kivaminda sicak sicak uretimini gerceklestirdigim 2 urunum bulunmakta canlarim.


Ilki Lale Devri Bros

Digeri ise biraz ilginc bir sey oldu, sanki cok bakinca hipnoz olucakmisim gibi geldi. Ben de ona Hipnotik Bros dedim. :))
Eger ki bu elcagizlarimla yaptigim urunlerimden almak isterseniz buyrun butigime... Dilerseniz GittiGidiyor'da ozel satis da acabilirim. Opuldunuz kocamanindan, sevgiler....

28 Ekim 2009 Çarşamba

MICHELLE OBAMA ISILDIYOR
Glamour dergisinin Aralik ayi kapagi icin objektif karsisina gecen bayan Obama tipki bir genc kiz gibi. Kirmizi elbisesi, kurdela formlu kolyesi ve de muhtesem pozuyla bir magazin dergisine kapak olmanin hakkini fazlasiyla vermis gorunuyor.
KINALI JESSICA SIMPSON
Jessica Simpson sol eline dovme seklinde cesitli figurlerden olusan kina yaktirmis. Ben sahsen kinadan pek hoslanmiyorum, kendi kinamda bile elimde sadece 2 dakika tutabildim kinayi. Hemen yikamistim ve tabii kinadan eser kalmamisti...
Jessica Simpson'in yaptirdigi kinayi da biraz anlamsiz buldum acikcasi, cunku ne rengi ne de formu itibariyle pek uyduramadim Jessica'ya.

Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda, yakismis mi Jessica'ya kina?

27 Ekim 2009 Salı

IVANKA TRUMP'IN GELINLIGI

Gectigimiz Pazar New Jersey'de dunya evine giren Ivanka Trump'in gelinligi Vera Wang imzasi tasiyordu. Yayinlanan ilk fotograflarina gore gelinligi oldukca asil ve sik. Gelinliginde en cok hosuma giden dikissiz dantel serpmeli tul detayi oldu.
Ayrica esi Jared Kushner ve Ivanka Trump'in isimlerinin yazili oldugu bu beyaz parmak arasi terliklere de bayildim hani. Benim olsa dugunde topuklularla yorulunca ayakkabilarimi cikarip bunlari giyerdim kesin. :)))
UGG BOT KAZANMA SANSI
Selam sekerler, haftanin ilk gunune guzel bir haberle basliyoruz. Yani oyle uff haftasonu da bitti, yine calismaya basliyoruz gibisinden sendroma girmenize gerek yok. Ugg botlari sever misiniz bilmiyorum ama bir sitede her gun uye olan bir kisiye Ugg bot kazanma sansi var. Eger siz de katilmak isterseniz tik tik...

26 Ekim 2009 Pazartesi

.....BUTIK MADAMMODA HUZURLARINIZDA.....

Beyaz kurdela, lila sifon ve yine beyaz incilerden olusan kemer yaptim; ama sonra bunu baska nasil kullanabilirim derken boyundanlik ve sac bandi olarak da cok rahat kullanilabilecegini gordum.
Aslinda bu cicekleri once nerede kullanacagimi dusunmeden dikmistim ama sonra Lacheen'in yaptigi kemer geldi aklima. O, kemerinde farkli formlardaki cicek ve gulleri kullanmisti. Ben de diktigim cicekleri kurdela uzerinde birlestirerek bu suslu seyi yapmis oldum. Nasil buldunuz sekerler?

Buarada bayadir ben de bir Pasaj kullanicisiyim aslinda ama nedense aktif olarak ilgilenemiyordum pasajimla. Artik buradan sizlere de aciklayarak Pasaj'imda aktif olarak satis yapma karari almis bulunuyorum. Umarim yaptiklarimi begenen ve almak isteyenler olur. Bu benim icin onemli cunku yeni tasarimlar yapabilmek icin oncelikle yaptiklarimin begeniliyor ve isteniyor olmasi gerek tabii.

Bu da gectigimiz gunlerde sizlerle paylastigim zincirli dantel yaka kolyem, uzerimde fotolayamamistim. Buyrunuz efemmm :))
Pasajima ulasmak icin tik tik... bebekler ;)
Urunleri nasil buldugunuz ve Pasaj'imi nasil gelistirebilecegim icin yorumlarinizi esirgemeyiniz lutfen canlar. Opuldunuz, kocamanindan... :*)))
Dip not olaraktan bu pozlari nasil verdim inanamiyorum, haaaayiiiir bu ben olamam :)))

25 Ekim 2009 Pazar

THERE IS A RAT ON YOUR HEAD

Bir partiye katilirken bu halde gitmek ister miydiniz?
Sahsen ben hayvanlara karsi dokunamama gibi bir fobim olmasa ancak Halloween partisine bu sekilde gitmek isterdim, cunku etrafimdaki bircok kisinin benden uzak duracagini tahmin ederim.
Her ne kadar bu fare cansiz ve tacima monte edilmis olsa da... :)))
vogue blog
BEAUTY OF CAMILLA BELLE

Camilla Belle'in Marchesa imzali elbisesi bana her ne kadar ilginc bir gelinligi animsatmis olsa da begendim. Transparan ve puskul detaylarini barindiran elbise oldukca basit aksesuarlarla tamamlanmis; ki zaten tersi olsa ortaya bir detaylar cumbusu cikabilirdi...

style

23 Ekim 2009 Cuma

42'MI? HAYIR BU GORUNUMLE OLAMAZ...
Nicole Kidman'a bayiliyorum resmen. Su guzelligine, su zerafetine, su genc durusuna bakar misiniz...
Itiraf ediyorum yasitim bircok kisi bile onun gibi cilde sahip degil. Cok duru, cok fresh bir gorunumu var. Bakmalara doyamiyorum. Simdi siz bilmeseniz dermisiniz Kidman'a 42 yasinda?
justjared

22 Ekim 2009 Perşembe

BİTPAZARI MİSALİ DOLAP DETOKSU

GG'de bir yakınımın hiç kullanılmamış veya çok az kullanılmış ürünlerini satışa çıkardık. İhtiyacı olanlar için çok karlı bir alışveriş olabilir. Her üründen 1 adet bulunmaktadır. Haydi hanımlar bitpazarını kurcalama zamanı... ;)))

Ulaşmak için tıktık....



18 Ekim 2009 Pazar

FASHIONABLE DIY PROJECT IDEAS

Bana bugun "Fikrim geldi!" dedirten birkac DIY (Do It Yourself) yani 'Kendin Yap' projesi oldu ve bunlari sizlerle paylasmak istiyorum dostlar. Cunku hepsi su an ayilip bayilarak arzuladigimiz seyler; ama bir o kadar da erisilebilirler. Elbette o etiketlerinde bolca sifir olan markalardan almak zorunda degiliz, gereken sey sadece azicik el becerisi ve sabir.
Bunlardan ilki Sarah Michelle Prinze'in zimba ve zincirlerle suslenmis fulari, sahsen su zimbalardan edinebilmis olsaydim ilk yapacagim projelerden olurdu. Attim yapilacaklar sepetime.
Ikincisi, Jessica Stroup'un puskul gorunumlu kupeleri. Bu kupelerde beni cezbeden siradan bir puskul degil de metal detayli olamalari ve ust klipsleriydi.
Ve son olarak da Jessica Alba'nin cok zincirli uzun kolyesiydi dikkatimi ceken. Ihtiyacimiz olanlar ise birkac farkli cesit zincir ve bir kurdela veya uzun bir kumas parcasi.
Kendi muhayyilemde DIY'lestirdigim bu parcalardan yapaniniz olursa bizlerle de paylasin emi, gorelim ne cevherler var buralarda... ;))

Neyse sekerler ben simdilik kaciyorum yarina cok is var. Saysam usanirsiniz okurken, o yuzden yazmiim dimi :))
Opuldunuz hepiciginiz.
Hee bu arada anneme zorla bayramda diktirmeye basladigim elbisem ben Ankara'ya donunce bitti ve annecigim yolladi ama bir turlu fotograflayamadim, yarin insallah onu da cekip koymak istiyorum. Ellerine saglik anniskom, opuyorum seni de en kocamanindan. Ayricaaaa haftasonu kendime iki tane kumas aldim Bursa Kumas Pazari'ndan, dikis makinem yok ama bakalim el dikimiyle neler yapabilecegim. Bitince (bir seyler becerip ortaya cikabilirsem tabi :)) ) hemen sizlere de gostericem, merakla bekleyin bakalim.

Tekrar opuyorum, sevgilerimi yolluyorum ve izninizle yatmaya gidiyorum... (Cenem dustu yine yaa, sormayin :))) )
justjared, celebrity gossip

16 Ekim 2009 Cuma

STYLE OF KATE WALSH

Kate Walsh"u cok begeniyorum, hem tarzini, hem yasina ragmen korudugu fizigini, hem oyunculugunu, hem de rahatligini... Onun genelde dikkatimi ceken sokak stili oluyor. Hem trendlere uygun, hem de tarzina uygun parcalari kombinliyor buarada bir o kadar da rahat oluyor.
Gerci zamaninda Grey's Anatomy'deki roluyle kendisine gicik olmustum ama neyse affettirdin kendini Kate'cim. :)))
justared

15 Ekim 2009 Perşembe

LUXURIST YOGA AND BLACK MAGIC

Bugunlerde tayt ve opak corapli kombinlerden cok hoslaniyorum. Bu tarz kombinlerle karsiniza bolca cikabilirim yani... ;)) Hem cok rahatlar, hem de gayet sik kombinler yapabiliyorum.

Tunik.................................................Bershka
Tayt...............................Beylik pazari
Ayakkabilar.....................Queen Bee
Kolye.........................Cok eski, hatirlamiyorum
Yuzuk...........................Ankamall'de bir bujitericiden
LENTIL SOUP / SUZME MERCIMEK CORBASI

Mercimek corbasi Turk mutfaginin vazgecilmezlerindendir. Bizim mutfakta da her hafta bir defa piser mutlaka. Ama mercimek corbasi deyip gecmemek lazim, herkesin mercimek corbasini yapis sekli farklidir. Ben her zaman mercimekleri suzmekten ve corbanin besin degerini arttiracak urunler eklemekten yanayimdir.
Gelelim malzemelere;
1-1,5 su bardagi kirmizi mercimek
1 patates
1 sogan
1 havuc
tuz, karabiber, kimyon
pul biber, nane, az miktarda salca (sosu icin)
Mercimek, patates, sogan ve havuctan olusan tum malzeme 1-1,5 litrelik suda haslanir, malzemeler yumusayinca patates ezici gibi bir aletle ezilir. Sonrasinda tum malzeme suzgecten gecirilir (ozellikle mercimek ve soganin parcaciklarindan corbayi arindirmak icin). Sonrasinda suzulen malzeme tekrar tencereye alinarak kaynatilir, baharatlar eklenir. Uzerinin sosu icinse kirmizi biber, nane ve az miktarda salca yakilir. Corbamiz sosla suslenir.
Sonrasinda da herkese afiyet olur... :))

14 Ekim 2009 Çarşamba

AFTER PARTY SHOES

Cesitli ulkelerde su bildigimiz adiyla babetleri "Parti sonrasi ayakkabilari" olarak adlandirmislar ve bozuk para atilarak calisan makinelerde satisa sunmuslar.
Diyelimki gece boyunca cilginlar gibi klupte eglendiniz ve gecenin basinda guzelliginizi taclandiracak topuklu ayakkabilarinizi artik tasimaya, onlarin ustunde durmaya dermaniniz kalmadi... Gece kulubunun cikisindaki makineden birkac bozuk parayla bu elastik ikiye katlanabilen babetlerden bir tane aliyorsunuz ve topuklu ayakkabilariniz elinizde tingiri mingiri gezmeye devam ediyorsunuz.
Ama bildigim kadariyla ulkemizde bu uygulama henuz baslamadi bayanlar, gecenin ilerleyen saatlerinde 2. bir ayakkabiya gereksiniminiz varsa evden goturmelisiniz :)))
forladiesbyladies, redfoodrevolution

13 Ekim 2009 Salı

STREET STYLE OF BIG CITY ISTANBUL

Sehr-i Istanbul ulkemizin en metropolit, en karmasik, en renkli ve ayni zamanda modayi en iyi takip eden sehridir bence. Alisiktir Istanbul farkli kulturlere, farkli seslere... Caniniz ne isterse giyebilirsiniz. Bircok semtinde kimse sizi kiyafetiniz dolayisiyla yargilamaz, tarzinizdan sadece siz mesulsunuzdur.
Yasadigim sehir olan Ankara bile baskent olmasina ragmen Istanbul kadar rahat degildir, bu da benim Ankara'nin en sevmedigim yonlerindendir. Ankara'yi cok seviyor olmama ragmen...
Neyse dostlar, sizler icin Istanbul sokaklarindan fotolar sectim, her biri ayri bir tarz bence, keyifli seyirler...

Buarada beyler kusura bakmayin, sizler icin fotolar ekleyemedim cunku arastirmamda tarzini begenip sizlere sunabilecegim hicbir beysel stille karsilasmadim. Bir dahakine insallah...

modaturkiye