31 Mart 2009 Salı





VIVIENNE WESTWOOD & MELISSA JELLY AYAKKABILAR
Ayakkabı deyince akla öyle hemen gelmeyecek türden ve gördüğünüzde aşık olacağınız hatta yemek isteyeceğiniz türden şey bunlar. Vivien Westwood - Melissa yapımı bu ayakkabılar yaratıcı tasarımlarıyla son günlerde oldukça dikkat çekmekte.
Gördüğünüzde eminimki bayılacak ve nerden edinebiliriz acaba diye düşünmeye başlayacaksınız bile. Fiyatları 60-109€ arasında değişmekte dikkatinize...








SEVDİCEĞİNİZE ÖZEL ÇİKOLATALAR
Kim istemezki üstünde kendinin yahut sevdiceğinin resminin olduğu bir çikolata. Kim istemez ki en özel gününde en özel şekilde hatırlanmayı... Hangimiz acaba çikolata sözkonusu olunca lugatımızda 'hayır' kelimesinin var olduğunu hatırlıyor. Ben şahsen özel günler için özel tasarımlara bayılıyorum. Ehh tasarımcılarımızda tabii hem çikolata, hem de özel tasarımlara hayır diyemeceğimizi bildiğinden bize bunların türlü türlüsünü sunmakta.



ŞEKER GİBİ YAZLIK ÇANTALAR
Bayanların asla vazgeçemedikleri nedir diye sorsanız her on kişiden dokuzunun söyleyeceği çanta ve ayakkabı olacaktır. Biz bayanlar gördüğümüz her güzel ayakkabı ve çantaya resmen vurulur, ne yapıp edip onu almak isteriz. Hele ki çantalar, ihtiyaçtan alıyorum vallahi diyen varsa muhtemelen yalan söylüyordur. Gerçi her daim farklı bir renk, farkl bir model günün modasına da bağlı olarak ihtiyaç kabilinde(!) aklımıza düşmektedir.
Bu yaz da yine oldukça renkli geçeceğe benzer, yine fazla normlara bağlı kalmadan kendi modamızı kendimiz yaratabileceğiz. Buyrun size beyaz ve pembenin değişik tonlarında şeker gibi çantalar.






VICTORIA'S SECRET PLAJDA, DİSCODA, OFİSTE...
Bahar kendini göstermeye başlayınca, 2009'un ilbahar-yaz koleksiyonları da vitrinlerdeki yerlerini bir bir alıyor. Memleketimizde Victoria's Secret'ın koleksiyonlarına dair her şeyi gönlümüzce gördüm, vuruldum, aldım diyemesek de yaptığım ufak bir araştırma sonucunda firmanın elbise grubunda sizler için bir derleme yaptım. Yazlıklarda, sayfiye mekanlarda ve hatta yazın günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz elbiseler var Victoria's Secret'ta. İster plajda dolaşırken, ister gece gezmelerine giderken, isterseniz de farklı kombimlerle şehirde çok rahat giyebileceğiniz şıklıkta şeyler bunlar.

30 Mart 2009 Pazartesi




EVA LONGORIA CAZİBELİ ELBİSELER
Eva Longoria her ne kadar "Desperate Hosewives" dizisinde umutsuz bir ev kadınını canlandırsa da, aslında ona bakanların aklından en son geçecek şey bu. Seçtiği her elbiseyi fiziği ve cazibeli duruşu sayesinde muhteşem bir şekilde taşımayı biliyor hani.
İşte size bunlardan bir kuple...

27 Mart 2009 Cuma





YILIN RENGİNDE GİYİLESİ ABİYELER
Bu yıl sıkça gördüğümüz bej, altın, krem, toprak tonlarından bir abiye derlemesi yaptım. Öyleki bu renkler iyiki ön plana çıkarılmış diyorum. Esmerinden sarışınına her bayana yakışıyor bence bu renkler. Zaten Oscar töreninde de birçok ünlünün üzerinde bu tonları gördük ve hayran kaldık. Oscar elbiselerinden de ayrıca birkaç derleme yapıyorum, onlar da en yakın zamanda huzurlarınızda...






26 Mart 2009 Perşembe


MODA BENİM DİYEBİLENE

Herkese selamlar,
Bu benim bloğumda arz-ı endam eyleyecek ilk yazım. Sıcak sıcak kavrulan bir blog oluşturdum ve moda, styling, trendler, fotoğraf, dekorasyon adına birçok konuda sizlerle paylaşımlarımız olacak. Modanın nabzını bu blogta tutup, kendi stilimizi herkesle paylaşabileceğiz.
Şimdiden moda dünyasına hayırlı olsun der :)) , hepinizin paylaşımlarını beklerim.
Sevgiler...